Ama Lashes Academy by Ana Milovanovic Aldoiu, laureată alături de personalități și vedete de top ale României la Gala Performanţei şi Excelenţei

Dedicată promovării şi recunoaşterii personalităţilor care au dobândit renume şi s-au remarcat prin proiectele şi activităţiile lor deosebite, Gala Performanţei şi Excelenţei a ajuns în acest an la cea de a zecea ediţie, aniversară. Devenită tradiţie în calendarul de toamnă al evenimentelor importante ale României, Gala Performanţei & Excelenţei aduce recunoaştere acelor personalităţi publice care s-au remarcat prin performanţă şi creativitate în domenii precum muzica, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media, evenimentul s-a desfășurat la Casa Vlăsia din Snagov.

Printre laureații Galei s-au aflat personalități și vedete precum:

Andreea Marin, Helmut Duckadam, Simona Halep, Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan Reghecampf, Adrian Mutu, Andreea Esca, Florin Bratu, Cătălin Măruță, Dana Săvuică, Monica Roșu, Gianina Corondan, Andreea Antonescu, Cove şi mulţi alţii. Premiul de Excelenţă pentru prima si cea mai mare Academie acreditata international din Romania de cursuri extensii gene a mers catre cei mai buni: Ama Lashes Academy by Ana Milovanovic Aldoiu


Associated Beauty Therapists este cel mai strict corp de control cand vine vorba de acreditarile internationale, iar diplomele care poarta acreditarea ABT sunt recunoscute in toata lumea, exceptand SUA si Canada.


Pentru a deveni trainer acreditat de ABT, fiecare aspect al cursurilor predate trebuie inspectat pentru a fi in concordanta cu programele internationale. Aceasta inspectie are scopul de a oferi viitorilor absolventi siguranta ca programa cursului este una completa si bine structurata.


 In ultimul timp “piata cursurilor” de extensii gene fir cu fir din Romania a explodat si aproape fiecare lash artist preda cursuri.  Brandul AMA Lashes se distinge prin filozofia sa, Profesionalism si Pasiune” nu este doar un simplu logo, ci este filozofia AMA Lashes.  Ofera  ce este mai nou cursantilor sai, chiar daca inca meseria de tehnician extensii gene nu este inca recunoscuta oficial ca meserie in Romania, diploma este recunoscuta international.

AMA Lashes Academy a devenit  in 2017 prima scoala din Romania de extensii gene fir cu fir care ofera cursuri de calitate si diplome acreditate international. Acreditarea ABT este recunoscuta si in Romania, in momentul cand meseria de tehnician va deveni o meserie recunoscuta, adica i se va da codul QOR si va fi introdusa in Nomenclatorul Meseriilor, cu diploma Ama, absolventa se va putea angaja legal .


Insa daca profesezi in orice alta tara din lume, exceptand SUA si Canada, diploma acordata in urma absolvirii cursurilor de extensii gene fir cu fir by AMA Lashes Academy este recunoscuta si absolventa cursului se poate angaja legal. AMA Lashes Academy  este prima si singura academie de extensii gene fir cu fir din Romania acreditata direct de ABT.