Ioana Călin, cel mai bun designer de rochii de mireasă din România, a lansat noua colectie ”I Wish”!

Spectaculoase şi unice, rochiile de mireasă create de sătmăreanca Ioana Călin, reprezintă un reper pe care designerii de specialitate nu au cum să-l ignore fiind recunoscuta prin creaţiile sale unicat. A participat la zeci de prezentări de modă şi a pus în scenă mai multe colecţii de succes.

După prima rochie – pe care a creat-o în urmă cu zece ani pentru propria nuntă – şi prima colecţie proprie, prezentată în 2011 în Satu Mare, Ioana Călin a fost declarată cel mai bun designer de rochii de mireasă din România, in cadrul Romanian Fashion Awards, a Galei Performantei si Excelentei, si a fascinat spectatorii din SUA, la New York Fashion Week., Bucharest Fashion Week si de la alte festivaluri internationale

Noua colectie lansata iarna aceasta la Bucharest Fashion Week si intitulata ”I wish”, vorbeste despre dorinte, ce se transforma in vise, iar la final visele devin realitate! Aceasta colectie imbina doua dorinte ale creatoarei. Una de cand era mica si o dorinta actuala.

Dorinta ei de cand era mica a fost , sa devina o printesa si sa traiasca inconjurata de printese, iar dorinta ei de acum e, sa vada fetita aceea mica si visatoare care isi punea astfel de dorinte! In noua colectie prezentata la saptamana modei de la Bucuresti, ati avut ocazia sa le cunoasteti pe amandoua! Le-ati vazut eleganta si gratia prin care si-au purtat trupul, si sclipirea unica a sufletului.

Colectia a imbinat 11 rochii de mireasa si 10 rochii de fetite, acestea din urma fiind un nou proiect lansat sub numele de “Lana by Ioana Calin” !

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.