Svetlana Karahan ~ Excelență și inovație în articole de lux din blană naturală

Devenită deja o tradiție, Gala Performanței & Excelenței, aflată la a VIII-a ediție anul acesta, este un eveniment dedicat promovării și recunoașterii personalităților care s-au remarcat și au reușit să-și facă un renume semnificativ în diferite domenii de activitate, prin proiectele și activitățiile lor.

Printre laureații Galei din acest an s-au aflat personalități și vedete precum: Elisabeta Lipă , Mirel Rădoi, Paula Seling, Ilie Năstase şi Nicolae Voiculeţ, Camelia Potec, Cătălin Botezatu, Doina Melinte, Anamaria Prodan Reghecampf, Dana Săvuică, Alina Eremia, Svetlana Karahan, Diana Munteanu, Ilinca Vandici, Mirela Vaida, Liviu Teodorescu si multi altii.

Designerul Svetlana Karahan a primit in cadrul Galei Performanței & Excelenței2018, distinctia de Excelență și inovație în articole de lux din blană naturală.

Svetlana Karahan aduce in prim plan blanuri de calitate superioara, intr-un design inedit., dandu-le un plus de unicitate modelelor pe care le creeaza. Hainele de blana reprezinta pentru talentatul designer o sursa continua de inspiratie.

Cu viziunea sa creatoare, aceasta transforma o simpla blana intr-un vesmant demn de orice femeie rafinata.

Svetlana Karahan, basarabeanca de peste Prut, munceste de peste 10 ani in Romania pentru a isi indeplini visul. Pentru ea cuvintele sunt de prisos, iar faptele o definesc cel mai bine pe talentata creatoare de moda

Desi nu a urmat niciun curs, si nu are nicio specializare in design vestimentar, iata ca talentul sau, perseverenta, ambitia, creativitatea, unicitatea, raportul pret-calitate excelent, dragostea depusa pentru fiecare creatie in parte au dus la un brand de succes: Svetlana Collection

S2

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.