Deschiderea oficiala a primului showroom Inga Valerie in Bucuresti

Joi, 15 noiembrie 2018, de la orele 18:00, va avea loc deschiderea oficiala a primului magazin deschis in Romania de creatoarea de moda israeliana Inga Valerie. Cu un design modern, amplu si cochet, magazinul se afla in inima Bucurestiului. pe Bulevardul Unirii nr 20.

Creatiile Ingai Valerie au putut fi admirate de-a lungul timpului pe copertile unor reviste de succes, in videoclipuri sau in tinutele de scena ale unor vedete precum scriitoarea americana de origine romana Ioana Lee, Chef Patrizia Paglieri, campioana olimpica la gimnastica Larisa Iordache sau cantaretele Diana Enache si Adina Postelnicu.

adina heaven coperta imbracata in inga valerie
Inga Valerie abordeaza un stil nonconformist, cu influente rock chic, grunge si gothic, in colectiile sale regasindu-se pantaloni, salapete, fuste si rochii din piele, obiecte vestimentare sport transformate in piese elegante sau accesorii avangardiste precum caciula tip burlan.
La evenimentul de deschidere vor fi prezente personalitati publice si bloggeri precum Ioana Lee, Chef Patrizia, Diana Enache, Adina Postelnicu Tuncay Ozturk, Ana Gheoghe, Adela Diaconu, Anna Roman, Adrian Enache, etc.

inga valerie 2

ioana lee imbracata in inga

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.