Interviuri de senzatie cu vedete de top in noul sezon al emisiunii realizate de Adela Diaconu

Vedeta Brașovului, Adela Diaconu, premiată la ”Romanian Fashion Awards”, pentru ”Cea mai buna emisiune de fashion si lifestyle”, revine cu un nou sezon si cu o multime de surprize pentru telespectatorii sai.

Din 6 octombrie, un nou sezon al emisiunii “BV01ADE” incepe la Nova Tv!
Adela Diaconu vă dezvăluie principalele tendinte in moda, trucuri de infrumusetare si secrete ascunse ale celebritatilor. Veti descoperi interviuri cu amanunte picante si dezvaluiri incendiare din viata artistilor, sportivilor, vedetelor tv, dar si cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top.

AE1I1798-2

Realizatoarea Tv va arata şi în acest nou sezon al emisiunii tot ce este in trend, care sunt vedetele in voga si cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top din România. Show-ul care a reuşit să pătrundă in casele vedetelor, în culisele studiourilor de televiziune alături de cei mai cunoscuţi oameni de televiziune, care v-a prezentat secretele celor mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii pentru a avea o imagine de succes si v-a aratat în avanpremieră trendurile din modă, revine cu noi invitati de marca.

Paula Seling, Camelia Potec, Iuliana Tudor, Dana Savuica, Monica Rosu, Flavius Teodosiu, Clara Ilie, Mirela Retegan, Ricky Dandel, Aurelian Temisan sunt doar cateva dintre vedetele ce vor fi prezente in emisiunea de divertisment, interviuri cu amanunte picante si dezvaluiri incendiare.

Filmările au fost realizate la prestigiosul Hotel Aro Palace. Cu o istorie de peste 70 de ani, fiind inaugurat cu mare fast în anul 1939. este singurul hotel de 5 stele din Brasov, fiind situat in zona ultracentrală a orasului de poalele Tampei.

IMG_0730

Nu vor lipsi prezentarile de moda ale designerilor de top din tara si strainatate de la cel mai important festival dedicat modei din Romania, Bucharest Fashion Week.

De 10 ani admirati cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top si ale celor mai cunoscute branduri internationale in cea mai longeviva emisiune de fashion din Romania – Bv01Ade. Sâmbătă , 6 octombrie de la ora 18:00, prima editie din noul sezon “BV01ADE”, emisiune prezentata de Adela Diaconu, la Nova Tv!

Aprecierile din partea publicului si a colegilor de breaslă au venit sub forma premiilor primite in cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună și longevivă emisiune Tv de lifestyle din România , cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle , premiul pentru eleganță și stil în televiziune, premiul pentru implicare în promovarea sanatatii si sportului românesc în mass-media, diploma de Excelenta pentru productie TV, Femeia de succes in anul 2015, 2016 si 2017

IMG_0732

Despre Adela Diaconu

A ales calea jurnalismului de televiziune, in care activeaza de peste 10 ani, și in care a adus un alt concept si o alta viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A incercat mereu ca jurnalist sa vada dincolo de viata publica si perfecta a vedetelor si a oamenilor momentului, a adus in prim-plan vietile si reusitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor si acestei tari.

Adela Diaconu este realizatorul TV care a reusit in scurt timp sa impuna un produs media local pe piata media nationala de divertisment. Emisiunea a primit nenumarate premii fiind declarata cea mai buna emisiune de fashion din Romania si cea mai logeviva. Show-ul TV s-a remarcat prin interviurile conventionale sau mai putin conventionale cu nume mari din domenii ca moda si frumusete, muzica, teatru si cinematografie, arte plastice, sport; prin reportajele exclusiviste de la cele mai cunoscute evenimente de moda din Romania, dar si prin abordarea unei tematici diverse si de interes in cadrul emisiunii. Emisiunea isi propune o incursiune zilnica in lumea mondena de la noi si se remarca printr-o atitudine curajoasa si transanta fata de tot ce inseamna fenomenul monden in general. Show-ul Tv prezinta intervuri cu cele mai cunoscute vedete din Romania, prezentari de moda exclusiviste, cei mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii, in acest mod „BV01ADE” s-a identificat imediat ca o emisiune de fashion, informatii si life-style.

IMG_0777

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.