Centiu Claudia Hairdresser ~ Coafura la nivel de artă!

Pentru Claudia Centiu hairstyling-ul nu este o meserie ci o arta prin care isi exprima pasiunea si visurile. Ca orice profesionist este mereu in cautare de produse si stiluri inovatoare. Hairstylista a participat la zeci de seminarii de coafură tinute de academii cu renume mondial iar talentul si experienta sa profesionala i-a fost recunoscuta, fiind unul dintre cei mai buni si apreciati hairstylisti brasoveni si nu numai.

Nu mulți sunt hairstyliștii talentați care sunt capabili de a transforma părul nostru într-o adevărată operă de artă, iar in acelasi timp sa aiba grija de el si sa il protejeze, astfel clienta ramanand cu un păr sanatos. Doar experienta, talentul si dragostea pentru par pot duce la rezultate spectaculoase si sanatoase. Sloganul artistei este: ”OPEN SEASON FOR ART”.

Claudia Centiu face din coafură o artă

Dacă vrei o tunsoare, culoare, împletitură deosebită sau o coafură mai ieşită din comun pentru o ocazie specială, te duci la Claudia. Ştie asta orice femeie din Brașov! Pentru cei care nu sunt din orașul de la poalele Tâmpei, iata unde o gasiti pe apreciata hairstylista:

https://www.facebook.com/centiu.claudia

https://www.facebook.com/centiuclaudiaCoquetteBrasov/

Salón Coquette VIP – Strada Mureșenilor Nr.15, Brasov, 500026, Romania

Sună 0723 155 325

IMG_0471

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.