Dragos Patraru aduce Starea Naţiei la Brașov!

Dragos Patraru aduce Starea Naţiei la Brașov! Vineri, 24 noiembrie, de la ora 18, telespectatorii emisiunii sunt așteptați la Centrul de evenimente si conferinte Lux Divina, pentru o discuție liberă despre nație și starea ei. De asemenea, cele două cărți Starea nației vor putea fi achiziționate la un preț special, cu autograf.

Organizatori: Lux Divina, Gabriela Urse

Parteneri: Dacia Plant, www.adeladiaconu.ro Clatitaria La Republique

Despre Dragos Patraru si emisiunea Starea Naţiei

Informeaza publicul distrându-l, ţinându-l în priză, utilizând de multe ori satira, pamfletul, dar nu se ascunde în spatele unei formulări – „această emisiune este un pamflet” – inventată de unii pentru a scăpa de procese şi pentru a nu-şi asuma ceea ce difuzează pe post.

Afis BV Starea NatieiEmisiunea Starea naţiei se diferenţiază de cele existente pe piaţă prin modul de abordare a analizei ştirilor – corect şi echilibrat, cu o notă personală a moderatorului. Este un late night show, care îşi asumă fără ezitare funcţiile mass-media, abandonate în ultimii ani de multe entităţi media din România. Starea naţiei le oferă telespectatorilor informaţii, cultivându-le acestora rezistenţa la manipulare şi spiritul critic

Starea naţiei sancţionează derapajele de orice tip, fie că acestea provin din lumea politică sau din presă. Având permanent în atenţie interesul public, îndeplinim o altă funcţie importantă a mass-media, aceea de formare, de educare a publicului. Formatul Starea naţiei presupune apelarea la umor pentru prezentarea informaţiilor, ceea ce duce la îndeplinirea unei alte funcţii a presei, aceea de entertainment.