Campioni mondiali si olimpici, artiști de marca, vedete si designeri de top dăruiesc speranță copiilor cu autism din Brașov

Balul ”Inimi Albastre” aflat la a IV a editie va incerca sa colecteze si in acest an fonduri pentru activitatile de recuperare necesare copiilor cu autism. Prezentatoarea Adela Diaconu a convins si in acest an vedete de top sa se alature cauzei copiilor cu autism

Campioni mondiali și olimpici, artiști de marcă, vedete și designeri de top dăruiesc speranță copiilor cu autism din Brașov. La ediția din acest an s-au alăturat, în calitate de Ambasadori ai cauzei copiilor cu nevoi speciale: Simona Halep, Cătălin Botezatu, Gabriel Cotabiță, Ilie Năstase, Mihai Leu, Adela Diaconu, Camelia Potec, Monica Roșu, Dana Săvuică, Nausica, Ionuț Glăvan, Nadir, Roxana Nemeș ,Anca Bejan – autoarea cartii Dieta Minune, Gabriel Toncean, Bianca Draghiciu, Petru Călinescu.

Asociaţia „Rază de Speranţă“ai cărei beneficiari sunt peste 100 de copii și tineri, persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, alături de grupul de inițiativă „Papuci pentru copii”, organizează cea de-a patra ediție a evenimentului caritabil “Inimi albastre”. Balul este dedicat cauzei copiilor și a tinerilor cu nevoi speciale si va avea loc vineri, 20 octombrie, la Belvedere Events Center.

În fiecare dintre primele ediții ale Balului „Inimi albastre“, datorită implicării comunității, am reușit mobilizarea a peste 10.000 de euro. Printre invitații speciali ai edițiilor anterioare se află: Ellie White, Paula Seling, Trupa Coco și Alexandra Fits.

Un mare merit al reușitei acestor evenimente l-au avut Ambasadorii cauzei copiilor cu nevoi speciale ce s-au alăturat: ambasadorul cauzei și gazda evenimentului – realizatoarea și producătorul Tv – Adela Diaconu, campioana olimpică Doina Melinte, campionul internațional Mihai Leu, Dana Săvuica, Crina Matei, precum și designerul Nausica și Cristina Chiriac fondatoarea brandului Flori de Ie.

Adela Diaconu si Filip George sunt gazdele Balului caritabil ”Inimi Albastre” în prezentarea celei de-a patra ediții a evenimentului dedicat copiilor cu nevoi speciale. Pregătim și în acest an un eveniment caritabil într-o locatie specială, unde invitații vor beneficia de un program deosebit, cu momente de muzică, dans și prezentări de modă, licitaţie, participanţii vor putea achiziţiona tablouri donate de artişti consacraţi, bijuterii, seturi donate de sportivi celebri, dar şi alte pachete surpriză.

IMG_8857Momentele artistice din seara de 20 octombrie vor fi susținute de Gabriel Cotabiță, Nadir, Trupa New Vegas Jazz, Karma Band, Gaudeamus Quartet. Designerul Ionuț Glăvan își va prezenta noua colectie ”Confidence”, iar doamnele vo fi încântate de creațiile creatoarei de modă Nausica care au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante festivaluri de modă naționale și internaționale.

Celebrul designer Catalin Botezatu, sustine cauza copiilor cu autism, beneficiari ai Asociatiei Raza de Speranta din Brasov. Pe 20 octombrie in cadrul Balului caritabil ”Inimi Albastre” , veti admira colectia celui mai indragit creator roman.

Simona Halep a scris o pagină de istorie în tenisul feminin. Este prima sportivă din România care devine lider mondial şi este al 25-lea lider mondial din istoria WTA Ambasadoarea Romaniei prin sport, campioana tarii noastre la tenis, cu care ne mandrim in toata lumea, pe care a cucerit-o prin talentul, daruirea si ambitia sa sustine cauza copiilor cu autism din Brasov daruind un tricou spre a fi licitat.

Catalin Botezatu este designerul roman cu cele mai multe premii obtinute de-a lungul prodigioasei sale cariere in domeniul modei si cel mai cunoscut designer roman in tara si peste hotare, unul din putinii care se poate mandri cu prezentari de moda organizate pe toate continentele si in toate marile capitale din Europa promovand si facand cunoscuta tara noastra. Este si cel mai cunoscut brand de fashion la nivel national, multumita notorietatii sale, iar pe 20 octombrie la Brasov ii veti admira noua colectie Viggo.

IMG_8890Campionul mondial la box ce nu a cunoscut infrangerea la profesionisti, avand un palmares de 28 de victorii din 28 de meciuri, 10 dintre ele prin knock-out; Mihai Leu campion national si vicecampion si la raliu, il veti intalni la Balul ”Inimi albastre”.

Dana Savuica se alatura si sustine cauza copiilor cu autism , iar prin prezenta sa la Bal alaturi de alte nume sonore din Romania vor reprezenta cu succes cauza micutilor ce au nevoie de sprijinul nostru.

Presedintii de stat si vedete internationale de calibru ii cer autografe si se inclina in fata sa. Este recunoscut si respectat in toata lumea si identificat cu tara noastra, fiind Ambasadorul Romaniei prin sport, Ilie Nastase a oferit obiectul cu care a cucerit lumea insotit de autograful sau.

Realizatoarea si producatorul TV, Adela Diaconu s-a alaturat sustinerii acestui eveniment caritabil si ii va prezenta pe Ambasadorii Romaniei peste hotare, artistii de marca si vedetele de top ce dăruiesc speranță copiilor cu autism din Brașov.

Campioana olimpică de la Atena, multiplă medaliată a natatiei la Campionatele Mondiale si Europene, campioana olimpică la înot, in prezent fiind cel mai tânăr presedinte de federatie sportiva din Romania, Camelia Potec sustine simbolul Inimilor albastre prin daruirea din suflet a ceva ce o reprezinta. Romania are cea mai frumoasa fetita din lume!

Bianca Draghiciu este ”Supermodel of the World ” si o sa fie prezenta la Balul ”Inimi albastre” ce va avea loc la Belvedere Events. .

Mineli Boutique a avut o accesiune importantă în ultimii ani. Tocurile înalte, platforme excentrice în combinatii cu o paletă larga de culori, deosebesc imediat pantofii acestui brand romanesc care s-a dezvolat frumos. Designerul Ionut Glavan isi va prezenta noua colectie ”Confidence” si va dona o pereche de incaltari lucrate manual.

Monica Roșu, gimnastă română de talie mondială, dublu medaliată olimpic cu aur s-a alaturat cauzei si a oferit un obiect drag ei spre a fi licitat.

Creaţiile semnate Nausica au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante festivaluri de moda nationale si internationale. De-a lungul anilor a fost laureata cu distinctii precum „Cel mai bun designer pret-a-porter”, ”Cel mai original designer”, ”Designerul anului in Romania”. Francezii o numesc simbolul eleganței, si-a prezentat colectiile de-a lungul anilor la cele mai importante Festivaluri de moda internationale. Creatiile ei exprima un suflu nou, o idee de extravaganta dusa spre cotele cele mai inalte iar brasovenii ii vor admira colectia si vor putea licita penru rochia donata de catre designer.

Brandul Wagner Arte cuprinde o colecție bogată de porțelanuri pictate manual: seturi de ceai și de cafea, seturi de masă, bijuterii, obiecte de decor, corpuri de iluminat, dar și tablouri, iar in cadrul Balului caritabil veti putea licita pentru bijuterii din Grifon. Este o colectie sofisticata, creata special pentru cunoscatori lucrata in tehnica clasica a picturii manual peste glazura cu aur pur. De asemenea veti putea licita pentru o vaza din portelan creatie unicat a artistului Bogdan Teodorescu – colaborator al atelierului Wagner Arte si este pictata manual cu aur pur

Balul “Inimi Albastre” are ca scop sensibilizarea comunității locale cu privire la problematica AUTISMULUI și strângerea de fonduri pentru continuarea programelor și a terapiilor de recuperare ale beneficiarilor asociației. În fiecare acțiune pe care o realizăm milităm pentru importanța recuperării și integrării copiilor diagnosticați cu acest tip de tulburări de dezvoltare în viața socială și în învățământul de masă.

“Vă invităm să intraţi în lumea copiilor cu autism unde există doar sinceritate, voinţăşi putere! Pentru că v-am simtit alături din prima clipă și pentru ca nu ați ezitat niciun moment să fiți prietenii copiilor noștri speciali, am fi bucuroși să vă avem alături și de această dată. Ar fi o șansă pentru noi să vă răsplătim pentru BINELE pe care l-ați dăruit beneficiarilor noștri în acest acest răstimp. Mulțumim celor peste 50 de parteneri și sponsori care susțin și în acest demers cauza autismului. Vă mulțumim și vă invităm să ne fiti alături în călătoria binelui!” Diana Niţă, preşedinte al Asociaţiei „Rază de Speranţă”.

Diana Niță, preşedinte Asociația Rază de Speranță
Tel: 0746.046.466 / Email: contact@razadesperantabrasov.ro