Vacanta de lux pentru mini vedetele TV, Ana si Nicole Stan

”Ambasad’Or Play” by Ana & Nicole Stan este singura emisiune TV din România unde copiii ii descos si intervieveaza pe “oamenii mari”, personalitati si vedete romanesti actuale. Emisiunea a debutat in luna august si se bucura de mare succes. Ana si Nicole Stan au reusit prin intrebarile pregatite sa le aduca in dificultate pe vedete, dar si sa le farmece cu spontanietatea si dragalesenia lor.

Dupa munca si rasplata, tatal gemenelor, celebrul om de afaceri Nicusor Stan , le-a pregatit o surpriza. Astfel, micile vedete TV au plecat intr-o vacanta de lux in Antalya alaturi de familie. Deși este o persoană extrem de ocupată, Nicușor Stan, își face întotdeauna timp și pentru familie.

IMG_6613Cel mai bun wedding planner din Romania a plecat în Turcia împreună cu cei trei copii ai săi, Alex și gemenele Ana și Nicole, alături de care a petrecut o săptămâna relaxantă, pentru a uita de tot stresul acumulat, dar şi pentru a se bucura de timpul petrecut alături de copiii lui. Aceștia s-au distrat copios, timp de șapte zile. Au călătorit, au înotat împreună și au stat la plajă, bucurându-se de razele soarelui.

Nicuşor Stan a declarat întotdeauna că indiferent de realizările pe care le are pe plan profesional, comorile lui cele mai de preţ sunt cei trei copii ai săi, şi încearcă mereu să petreacă cât mai mult timp cu ei, mai ales ca ei
urmează să înceapă școala și nu vor mai avea foarte mult timp să se vada. Este o tradiție de familie a proprietarului Ambasad’Or Events să meargă, în fiecare vară, în afara țării. Deși are o agendă extrem de încărcată, mai ales de când a lansat un nou proiect – ansamblul rezidențial de lux Ambasad’Or Home – omul de afaceri a continuat tradita familiei si in 2017 alaturi de mama, sora lui si cei trei copiii.

Gemenele Ana si Nicole sunt dezinvolte, spontane, adora ceea ce fac si acest lucru s-a vazut si pe micul ecran. Acestea sunt obisnuite inca de mici cu camerele si reflectoarele, au defilat pe scena celui mai important festival de moda din Romania – Bucharest Fashion Week , iar alaturi de tatal lor, antreprenorul si wedding planner-ul Nicusor Stan, participa la evenimente culturale importante.

Vedete TV, sportivi, artisti, personalitati de seama ale Romaniei fac dezvaluiri in exclusivitate despre copilaria si adolescenta lor, despre cum a fost inceputul lor de drum pana sa reuseasca in domeniul ce i-a consacrat, ce preferinte aveau in materie de filme, mancare, jocuri, timp liber, alaturi de ultimele dezvaluiri profesionale si personale.

IMG_6624Emisiunea ”Ambasad’Or Play” conţine si informaţii utile, subiecte de interes atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi. Cei mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții, medical, cultural, sportiv le ofera spectatorilor consiliere de specialitate, astfel ca publicul emisiunii primeste ele mai bune recomandări pentru copii si adulti