LA VIE EST BELLE! Nausica la Bucharest Fashion Week, cu o noua colectie de succes!

Noua colecție semnata Nausica si prezentata in cadrul Bucharest Fashion Week a facut senzatie! Designerul isi descrie astfel tinutele: ”O colecție plină de culoare, de frenezie, de lumină și căldură. Ceea ce vrea să transmită această colecție este dorința de a ne bucura cu adevărat, de fiecare moment al vieții noastre, de a vedea partea luminoasă și frumoasă a zilelor întunecate. Culoare, fluiditate, feminitate, dorința, visare…”.

Top modelele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia au fost vedetele prezentarii de moda, punand in valoare piesele vestimentare din ” La vie est belle”.

Nausica a debutat în modă în 1999, iar afacerea ei a crescut frumos, impunându-se cu succes pe piața românească si internationala. Portofoliul sau cuprinde participări la târguri internaționale, precum New Look of the Year, Model of the World, Fashion Days Strasbourg, Dusseldorf, Model of the Universe, iar creaţiile sale au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante festivaluri de moda nationale si internationale.

De-a lungul anilor a fost laureata cu distinctii precum „Cel mai bun designer pret-a-porter”, ”Cel mai original designer”, ”Designerul anului in Romania”. Francezii o numesc simbolul eleganței, si-a prezentat colectiile de-a lungul anilor la cele mai importante Festivaluri de moda internationale. Creatiile sale se disting prin orginalitate, te uimesc prin finetea materialului, a liniei cusaturii si a mesajului transmis. Creatiile ei exprima un suflu nou, o idee de extravaganta dusa spre cotele cele mai inalte.

DGO_9496

DGO_9488

IMG_6016

No Comments

Post A Comment