Designeri de top, vedete si branduri celebre au urcat pe scena BUCHAREST FASHION WEEK – SPRING 2017

In perioada 21-23 aprilie 2017 a avut loc, la Ambasad’Or Events Otopeni, editia de primavara al celui mai important festival de moda din Romania: BUCHAREST FASHION WEEK – SPRING.

DGO_7907

Ajuns la cea de-a XXVII-a editie, evenimentul i-a reunit pe cei mai importanti designeri, vedete si artisti de top, dar si branduri celebre, care s-au evidentiat pe piata modei internationale si din Romania. Cele mai apreciate colectii au fost cele semnate: Nausica, Wanda’s Dream, Anda Adam, Ioana Calin, Mineli, Cristiana Maria Purdescu, Laura Olteanu.

Top modelele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia au urcat pe podium in colectiile de moda ale unor designeri si case de moda internationale celebre. Acestea au o cariera impresionata in domeniul fashion, de peste 14 ani defileaza pe cele mai importante podiumuri de moda din lume pe care marii designeri internationali isi prezinta colectiile.

DGO_9488

Astfel, prima zi de BFW, a inceput vineri, 21 aprilie si a fost deschisa de Eugen Olteanu cu ”Jeans Couture” cu cele mai interesante combinatii de piele, dantela si denim. Au urmat apoi Bord’s by Flower. Ferre cu tinute ce inspira comoditate, calitate si unicitate.

L’Atelier Ioana Calin a impresionat cu o linie extravaganta de rochii de mireasa, mult nude, alb si ivory. Brandul Privato a îmbinat, apoi, stilul elegant cu latura practică, dar si cu indrazneala. Atelierele Ilbah au adus in prim-plan trei tineri designeri : Alina Stănciulea, Diana Caramaci si Krisztina Bokos, iar Andreea Dogaru a lansat colectia Noblesse ce vine dintr-o lume a copilariei, a inocentei.

DGO_9573

In aceeasi zi, Anda Adam a urcat pe scena cu un show la inaltime, iar Alex Bărbulescu si cursantii Atelierelor Ilbah au realizat coafuri de exceptie.

In cea de a doua zi, startul defilarilor a fost dat de Wanda’s Dream cu o colectie de rochii de plaja reinterpretate.

Brandul Brinelli a adus zambetul pe buze tuturor cu o colectie de costume dedicata copiiilor. Mineli a umplut scena de culoare cu ajutorul plasticului colorat, glitterului multicolor, pielii lăcuite si denimului cu 70’s Baby.

Hardcore Fashion a revenit pe scena BFW cu piese vestimentare scoase din anonimat prin inserţii din piele perforată, fermoare sau alte aplicaţii menite să ofere un look nonconformist.

DGO_9586MAVARO ne-a bucurat cu o colectie de genti de piele special creata pentru a iesi in evidenta, in culori vesele si cu un design atractiv. In continuare, Collezione Primavera de Alberto Suits&Tailoring, o colectie dedicata barbatilor indrazneti ce pune accent pe detalii elegante, a imbinat arta, pasiunea si luxul, dovedind ca si barbatii sunt adepti ai frumosului. Ultima colectie a serii a fost cea a Laurei Olteanu. Rochiile din dantela , variate cromatic, au contrastat cu strălucirea seducătoare a cristalelor.

DGO_9660

Ultima zi de BFW, dumnica, a debutat cu « La vie est belle » semnata Nausica, o colecție plină de culoare , de frenezie, de lumina si caldura. Felba a revenit pe scena, de data aceasta, cu o colectie de costume de baie plina de culoare, sex-appeal si glamour. Colectia « Curcubeu » de ZEVO Bags a colorat seara cu genti pline de farmec, sporty-chic, feminine si energice. Brandul Mayra a atras atentia cu rochii potrivite oricarui eveniment, iar THAIS & STROE ne-au surprins cu o colectie alb-negru realizata in colaborare cu brandul de bauturi afri cola. Ultima seara l-a avut alaturi si pe Marian Vasilescu, ce a incantat publicul cu o voce sincera si profunda.

IMG_5871

Anda Adam s-a intors si in ultima seara, de data aceasta in calitate de designer, cu debutul liniei de costume de baie Adam & Eve Swimwear. Cristiana Maria Purdescu a adus « Nostalgii vestimentare », o colectie inspirata din arta medievală. Aceasta a fost urmata de colectia « Fairy Tale » a Soranei Darclee by EOS, o colectie ce ne-a amintit de copilarie, iubire si magie. Evenimentul a fost incheiat de Cristina Oae , ce i-a avut alaturi de ea pe celebrul critic de beauty Adi Constantin, dar si pe Loredana Chivu.

IMG_6009

No Comments

Post A Comment