Salon Coquette Brasov ~ Center of Beauty

Au lansat colectii dupa colectii si s-au remarcat prin creatie, proiectie si realizarea unor coafuri ce au depăsit orice regulă aplicată în hairstyling-ul de rutină. Premiul pentru cel mai bun an in industria frumusetii a fost castigat in anul 2016 de Salon Coquette in cadrul Galei Star Awards ~ Premiile Performantei, Creativitatii si Excelentei.

IMG_8284Echipa salonului Coquette, participa an de an la numeroase evenimente si prezentari de moda scotând la iveală frumusetea fetelor din cadrul prezentărilor de modă, concursurilor de miss sau sedintelor foto.

IMG_8286Salonul Coquette din Brasov este mai mult decât un centru de înfrumusețare – este o experiență în sine. Spațiul dedicat artei s-a născut din dorința de a crea un loc de întâlnire pentru oameni frumoși care au respect pentru creație, societate și istorie. La centrul de frumusete , se creeaza prietenii, se schimba idei pentru a evolua impreuna. Fiecare membru al echipei Coquette este preluat ca un boboc ce este ajutat să crească și să asimileze spiritul salonului boem pe care să îl transmită fiecărui oaspete care pășește în oaza de frumusete.. Esența Coquette se regăsește în îmbinarea elementelor Art Nouveau și Louis al XV-lea cu tot ceea ce este mai de preț în contemporaneitate.

IMG_8287Gasiti servicii inedite, folosind doar produse atestate științific și care au fost riguros selecționate deoarece sănătatea clienților este întotdeauna pe primul plan la preturile cele mai avantajoase. Indiferent de departamentul din care fac parte – hairstyling, estetică, albire dentară sau îngrijirea unghiilor – experții salonului Coquette au obligativitatea de a urma un proces educațional continuu pentru a le oferi clienților exact soluțiile de care au nevoie.

IMG_8288Salonul găzduiește și pregătește frecvent pentru evenimente modele și oameni de succes ce au încredere in serviciile cochete oferite.Hairstylistii vin in intampinarea tendintelor sezoniere cu idei creative pe care le transpun în proiecte proprii și pe care fie le imortalizeaza în ședințe foto, fie in realizarea de prezentări de hairstyling.

IMG_8290Nu trece lună fără să participe la programe de instruire naționale, dar și internaționale, iar din dorința de a împărtăși pasiunile lor, au fondat Coquette Academy. Această școală de hairstyling de elită își propune să selecteze boboci și mai tineri, cu dorință de învățare și dezvoltare profesională și să îi conecteze cu formatorii salonului pentru a putea duce spiritul Coquette la un alt nivel. De aceea, acreditarea academiei național și european a fost o exigență necesară obiectivelor lor. Trăiesc pentru satisfacerea clienților lor și se hrănesc cu zâmbetele cu care ii răsplătesc după fiecare vizită!

IMG_8294Coafurile prezentate poarta semnatura apreciatului hairstylist, Sonia Vlaicu.

IMG_8297

IMG_8305

IMG_8311

No Comments

Post A Comment