Adela Diaconu, premiata alaturi de Iulia Vantur, Andreea Marin si Laura Cosoi la Gala Celebrity Awards

Cele mai în voga si de succes vedete din televiziune, muzica, sport, moda,dar si femei de afaceri , au fost omagiate în cadrul celei de-a treia editii a Galei Celebrity Awards – Femei de Succes ce a avut loc la Ambasad’Or Events in Otopeni. O seara de Gala fastuoasa, dedicata recunoasterii femeilor care au reusit în sport, muzica, afaceri si televiziune, devenind un adevarat exemplu pentru publicul larg.

Printre premiate s-au numarat: Iulia Vantur, Laura Cosoi, Andreea Marin, Geaninia Ilies, Adela Diaconu, Gina Dragomir, Adriana Mandreanu, Monica Rosu, Mihaela Marin Udrea, Maria Simion ,Marina Almasan,Fildis Mrini, Ilinca Vandici, Anca Vereanu, Anamaria Prodan-Reghecampf , Catalina Toma, Andreea Dogaru, Colonel Dr Ene Doina, Doina Melinte, Mihaela Arlena Negoi, Madalina Brindusescu, Cori Gramescu,Paula Chirila.

“Ne-am dorit sa scoatem în evidenta femeile de succes din România, sa aratam tuturor ca se poate, iar povestile lor sa fie auzite mai departe. Puterea exemplului poate fi totul si suntem convinse ca si aceasta editie a fost una reusita”, au spus Flavia Covaciu si Oana Irimia organizatoarele evenimentului. Vica Blochina si Dan Helciug au fost amfitrionii evenimentului iar momentele artistice au fost pe gustul invitatilor. Fashion Show-ul cu haine de blana naturala Adis Efect by Adriana Mandreanu a incantat doamnele iubitoare de lux iar momentele muzicale au fost intretinute de Francisca, Dan Helciug, Miss Mary si de invitatul venit direct de la New York Jelani Kalfani.

Actorul Howard Dell a tinut un discurs pentru a evidentia rolul important pe care femeia îl are în societate si a impartasit invitatilor detalii despre întâmplarile de pe platourile de filmare pentru „A Different World” alaturi de Halle Berry, “Tanar si Nelinistit” sau “Absolution” cu Steven Seagal.
Partenerii evenimentului au fost : Restaurantul Cocosul Rosu, Fit4You, Flormar, , Adis Efect by Adriana Mandreanu, Artisan Art, GGS, Andreea Dogaru, Green Sugar, Mrini Eye Hospytal, Sanovita, Saradi Cocept, Sereny, Viggo, Paradisul Florilor, Tabya si Aqua Carpatica.

No Comments

Post A Comment